Vse kategorije
Za pomoč se obrnite na nas

E-mail naslov: vincent@dynp-tech.com
prodaja@dynp-tech.com

Telefon: 0086-13736195742

Dodaj: Soba 401-32, št. 288, cesta Xilu, okrožje Zhenhai, 315212, Ningbo, Kitajska


V: Ali nam lahko naredite prilagojen dizajn?
A: Da, lahko izdelamo tudi izdelke po meri glede na vaše potrebe. Povejte nam svoje zahteve in dovolite, da to storimo namesto vas.

V: Kakšen je vaš plačilni rok?
A: T / T, podrobni plačilni pogoji se lahko pogovorijo pri oddaji naročila. 

V: Kakšen je vaš čas dostave naročila?    
O: Običajno traja približno 50 delovnih dni za izdelavo pivovarne. To obdobje je lahko krajše ali daljše, odvisno od velikosti pivovarne, količine opreme po meri, naše splošne delovne obremenitve in načina pošiljanja.

V: Kakšen je garancijski čas vaše opreme?
O: 3 leta garancije za celoten rezervoar in glavno opremo, 1 leto za dodatno opremo in pomožno opremo.

V: Zakaj izbrati nas?
O: 1) Specialistični proizvajalec
Imamo več kot 15 let izkušenj v orodjarstvu. Kupcem nudimo načrtovanje in izdelavo na enem mestu; Zagotovite predlog / ponudbe za kotacije, risbo 3D in CAD postavitve in podrobne specifikacije, obrtno in tehnično vodenje sistema za pivovarstvo, analizo stroškov in možnosti itd. Vedno se osredotočamo na to, da smo pravi in ​​zanesljivi dobavitelj opreme za varjenje piva.
   2) Kakovost in cena
Izberemo najboljše surovine in najugodnejšo ceno. Imamo usposobljenega delavca in strog sistem nadzora kakovosti, ki našim kupcem zagotavlja najboljše in stroškovno učinkovite izdelke.
   3) Priročen prevoz
Naše podjetje se nahaja v Ningboju. Od naše tovarne do pristanišča traja le 1 uro. 
   4) Počisti postopek naročila
Imamo jasen postopek naročila. Od pošte in klica → potrjeno naročilo → plačilo predplačila → izdelava delavnice → plačilo stanja → dostava blaga → kupci, ki prejmejo potrditev → anketa o zadovoljstvu.
   5) Kakovost storitve
Poskrbeli bomo za fotografije, s katerimi bomo našim strankam omogočili, da poznajo stanje naročila. Seveda pozdravljamo vse stranke, da obiščejo našo tovarno na pregled.

Kontakt